Termék kategória

Lépjen kapcsolatba velünk

Hangzhou Xiaoshan Chuangye Fémfeldolgozó Gyár

Add hozzá: Zixia falu, Xintang utca, Xiaoshan kerület, Hangzhou város, Zhejiang tartomány, Kína

Kapcsolat: Yali Yu

Tel: 86-571-82793342

Fax: 86-571-82778852

Mobil: 86-13967182887

E-mail: hzxscyhdc@126.com

Web: www.pvctrunkings.com

316 rozsdamentes acél hegesztési kézi kerék

tömör rozsdamentes acél küllők hegesztési kézikerék 800mm (25 vak-lyuk) / 316 rozsdamentes acél hegesztési kézi kerék OEM/ODM szívesen lát! Méret: 830 * 830 * 180 mm súly: 6.52kgs típus: szilárd termék leírása szolgáltatásaink 1). OEM service: nem ügynökök, a nem kereskedelmi társaság, minden szükségtelen költségek csökkentése, az Ön számára...

Function

316 rozsdamentes acél hegesztési kézi kerék

tömör rozsdamentes acél küllők hegesztési kézikerék 800mm (25 vak-lyuk) / 316 rozsdamentes acél hegesztési kézi kerék, OEM/ODM welcome!

Márkanév

我们的服务-2.png

Legfrissebb hírek

Bélyegző kézi kerék jellemzői

Kézi kerék bélyegzés egyfajta bélyegzés, precíziós intézkedések elsősorban tükröződik a skála-intenzív olvasó és penész gyártási. Az alakzat, a hajlító és a lemez vastagsága a sajtolt alkatrészek olyan tényezők, amit figyelembe kell venni.

A bélyegző kézi kormánykerék, kézi kormánykerék Bélyegzés Bélyegzés kézi kerék, jellemzői néhány pontosságának biztosítása érdekében elemzése annak használatát a progresszív hajlító penész, egy kicsit alacsonyabb, mint az egyetlen darab hajlító penész pontosságát. Referencia útmutató pin (útmutató lemez), amely közvetlenül kapcsolódik a pontosságot, a rész, értéke az alábbiak szerint (részben lemez vastagsága 0,35-, 2.Omm): egyetlen hajlító penész: útmutató pin (útmutató lemez) szakadék 0,005 ~ 0.010mm lépés a hajlított forma: fontolja meg a elkerülése és útmutató lemez viselni, hogy 0,015 ~ O.025mm. Általában hogy H a lemez vastagsága 2,5-szer a hajlítási sugara. Bélyegzés kézi kerék az anyag vastagsága miatt, bélyegzés kézi kormánykerék keménysége különbözik, ami a magas fokú magassága nem lehet fenntartani egy bizonyos idő, növeli a hajlítás után az eltávolítási folyamat biztosításához H értéket kell használni.

Bélyegzés kézi kerék, válassza ki a penész elve: 1, a rajzok, a mérkőzés a 2, Margó és más problémák 3, állítsa be a penész, hogy fontolja meg tényleges működését

Bélyegzés kézi kerék a kiválasztásban a penész is azt mondta többször, és ebben az időben beszélni arról az alapvető elvek, a probléma elsősorban a három ponttal az első lehet sorolni a körvonalát az alapvető grafika, az első ütést találni e ott van pontosan ugyanaz körvonalait, kivágó kézi kerék lyukasztó műveletet, ki a kontúr a bélyegzés meghal. Ha a penész, figyelmen kívül hagyja a "die bélyegzés választéka" készlet a bélyegzés meghal, a közvetlen használja a keresést bélyegzés die, követi a téglalap alakú kontúrja, a hosszú oldalon nagyobb mint vagy egyenlő-1,5-szerese a rövid oldalon, akkor automatikusan e egy tér bélyegzés die, amely megfelel a téglalap alakú rövid oldalon: függetlenül attól, hogy van egy kör alakú lyukasztó meghal egy horony szélessége megfelel a hosszú horony vagy a kör alakú horonyba ütött, és ha közvetlenül felhasználják. Bélyegző kézi kerék után a fenti két lépést még nem határozták meg a hal, fontolják meg a tér a die vagy körkörös punch lépés egyenes vagy arc.

Kézi kerék kiválasztása a penész, hanem a bélyegzés kézi kerék a maga sajátosságai és annak érdekében, hogy a "választás süllyesztékek" die, bélyegzés beállítása a tér penész kell bélyegzés, hogy egyenes nagyobb vagy egyenlő hosszúságú a die 1,5-szerese, bélyegzés kézi kerék a kör belsejében az elemzés az ív átmérője legyen Bélyegzés Bélyegzés görbe meghalni is nagyobb, mint a die átmérője. Ha használja a beállított meghal, ha a beállított die nem megfelelő, a rendszer fog ütni a penész könyvtár kis és nagy keresési négyzet vagy kör alakú die, használja a bélyegzés vonal meghaladja vagy egyenlő-1,5-szer a hal hosszának.

Hot Tags: 316 rozsdamentes acél hegesztési kézi kerék, Kína, beszállítók, gyártók, gyári, Ár