Termék kategória

Lépjen kapcsolatba velünk

Hangzhou Xiaoshan Chuangye Fémfeldolgozó Gyár

Add hozzá: Zixia falu, Xintang utca, Xiaoshan kerület, Hangzhou város, Zhejiang tartomány, Kína

Kapcsolat: Yali Yu

Tel: 86-571-82793342

Fax: 86-571-82778852

Mobil: 86-13967182887

E-mail: hzxscyhdc@126.com

Web: www.pvctrunkings.com

Haza > hírek > Tartalom
A bélyegzés kézikerék magas termelési hatékonyságának

Bélyegzés kézikerék egyfajta bélyegzés, pontosság minőségbiztosítási intézkedések elsősorban megtestesülő intenzív olvasó- és penész termelés mértékét. Az alakzat, a hajlító és a bélyegzés részek vastagsága olyan tényezők figyelembe kell venni.

Bélyegzés kézikerék úgy néz ki gyönyörű, a design standard, a tartós

Annak érdekében, hogy a pontosság érdekében a kézikerék bélyegzés, néhány jellemzői bélyegzés kézikerék tartják, a progresszív hajlító dies használata elemezni, és a precíziós valamivel alacsonyabb, mint a hajlító meghalni egy darab. A végső útmutató tű (útmutató lemez) közvetlenül kapcsolódik a pontosság, a részek a következők (a rész lemez vastagsága a 0, 35 ~ 2. OMM): egy darab hajlító Die: útmutató csapok (útmutató lemez) és részei a hallható különbség 0,005 ~ 0.010 mm progresszív hajlító die: tekint a kopás, a szívó- és útmutató lemez, bélyegzés kézi kerék fog 0,015 ~ o. 025 mm. H általában 2,5-szer háromszor hajlítási sugara a lemez vastagsága. A különböző vastagságú és keménységű anyag a lyukasztó kézikerék lehet növelni a művelet egy ívelt hátsó resectio annak biztosítása érdekében, a H.

Bélyegzés folyamatot és a die berendezések közvetlenül kapcsolódnak a kimeneti kézikerék bélyegzés. E három elem képez a gyártósor, bélyegzés kézi kerék a összeállítás-ból egymást, kiváló minőségű bélyegzés termékeket állítanak elő.

Bélyegzés kézikerék-termelés képest más gépi feldolgozás, bélyegzés a termék részei az egyszerűbb, mint a bélyegzés a kézi kormánykerék spray festés technológia, Felületkezelés, stb. Bélyegzés kézi kerék, mindaddig, amíg a design a penész, a tervezés, belső szerkezete a jegyzetre feldolgozási folyamata lehet hivatkozni. A termelési hatékonyság a kézikerék bélyegzés is magas, a operáció kényelmes és könnyű felismerni, gépesítés, és automatizálás. Ez azért van, mert a Bélyegzés Bélyegzés die támaszkodik, és a bélyegzés berendezések teljes feldolgozása, az általános sajtó percenként utazások száma elérheti a több tucat alkalommal, bélyegzés kézi kerék nagysebességű nyomást, hogy akár több száz alkalommal per minute, vagy több mint több ezer, és minden bélyegzés, agyvérzés lehet kap egy ütést.

Képest ellenkező nemű bélyegzés részekkel, bélyegzés kézikerék alakja kevésbé bonyolult, és a szilárdság és a merevség a bélyegzés magasabbak. Fém bélyegzés alkatrészek általában nem vágott, törmelék termelése, anyagfelhasználás kevesebb, és nem kell más fűtési berendezés, és így a tartomány anyag, bélyegzés kézi kerék energiatakarékos feldolgozási módszerek, fém bélyegzés alkatrészek alacsonyabb költséggel.

Lépjen kapcsolatba velünk
Hangzhou Xiaoshan Chuangye Fémfeldolgozó Gyár

Cím: Zixia falu, Xintang utca, Xiaoshan kerület, Hangzhou város, Zhejiang tartomány, Kína

Telefon: +86-571-82793342

Fax: 86-571-82778852

E-mailben: hzxscyhdc@126.com

Copyright © Hangzhou Xiaoshan Chuangye Fémmegmunkáló Gyár Minden jog fenntartva.